Valóra válik Som-Balogh Edina nagy álma

Pataki József 2022.04.29. Huppsz

Valóra válik Som-Balogh Edina nagy álma

Nagy váltásra készül Som-Balogh Edina. A színésznő és üzlettársa, Gabi a hétvégén áll a nagyközönség elé saját tervezésű babaruha kollekciójával, és mindketten nagyon izgatottak, hogy végre személyesen is találkozhatnak a vásárlóikkal. Edina elárulta, kiteljesedett a feladatban, hiszen a divat világa egész életében nagy hatással volt rá. Így egy álom válik valóra azaz, hogy piciknek tervezett kollekciója végre kézzel fogható, tapintható formában a BabaMama Expon is eljut azokhoz, akiknek szánja.

Csanyi cikk

Évekkel ezelőtt került kapcsolatba Som-Balogh Edina a babaruhákkal, már kisfia, Noel születésekor is érdekelte a babadivat, kiteljesedni azonban akkor tudott, amikor világra jött a kislánya, Lilien. Végül a pandémia időszaka alatt indult együttműködése egy baráttal, Pintér Gabriellával, amelynek során saját tervezésű babaruhákat, és egy olasz márka kisgyermekeknek szóló kollekcióját vezették be a hazai piacra webshop formájában. Edina elárulta, kiteljesedett a feladatban, hiszen végre hódolhat egyik legnagyobb szenvedélyének,.

„Picinek is szerettem a divatot, amíg az ikertestvérem a matematikai egyenletekben merült el, én a divatmagazinokban. Rajongtam érte, volt olyan időszakom, hogy elvarázsolt és csak ebben tudtam létezni. Szeretem az anyagokat és a színeket, a legnagyobb örömet nekem nem ékszerrel, nem csillogó gyűrűvel lehet okozni, hanem a szép, igényes ruhákkal. Gabival ebben nagyon hasonlóak vagyunk. Ő az elegáns, én a sportosan elegáns vonalat képviselem, mostanra a márkánkkal is elindultunk ebbe az irányba. A kislányom éppen olyan ebben, mint én. Határozott elképzelései vannak arról, hogy mit szeretne viselni, ő válogatja össze a szettjeit. Gyakran szembesültem azonban azzal a problémával, hogy a tömeggyártásban kapható szoknyák, blúzok hiába szépek, de kényelmetlenek, rossz anyagból készülnek és hosszú távon nem viselhetőek egy kisgyermeknek. Főleg olyan darabokat lehet nehezen találni, amelyeket alkalmakra viselhetnek a legkisebbek, pedig az ő életükben is vannak esküvők, születésnapok, családi rendezvények.”

A színésznő és üzlettársa éppen ezért az elegancián túl a kényelmet, a jó anyaghasználatot tűzték ki célul, és természetesen azt, hogy a babák a lehető legjobban érezzék magukat a bőrükben, amikor a kis ruháikat viselik.

„Minden szülő szembesült már azzal, hogy ha egy baba ruhája kényelmetlen, az rányomja a bélyegét a hangulatára is, nyáron például szúrja a rossz minőségű anyag, vágja a nem jól szabott viselet, ezért nyűgös lesz, sírós. Ezért a saját ruhamárkánknál és az általunk forgalmazott olasz daraboknál is nagyon odafigyelünk a kényelemre, a kicsik komfortérzetére” – árulta el az üzletasszony.

„Hétvégén a BabaMama Expon a Budapest Sportarénában debütálunk majd, ez egy nagy lépés nekünk. Végre nem csak a neten, hanem kézzel foghatóan, tapinthatóan is megjelenünk az oda látogatók előtt, és ez hatalmas lépés nekünk, egy nagy váltás, amire régóta vártunk. A BabaMama Expot egyébként is mindig kedveltem, sokszor jártunk kinn és olyan termékeket, szolgáltatásokat kaptunk egy helyen, amiket máshol nem” – tette hozzá a színésznő.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Hihetetlen, de már nyugdíjas korba lépett Bíró Ica

Farkas Márió 2022.07.06.
A 80-as és 90-es években nem volt ember, aki ne kapta volna fel a fejét Bíró Icára. Férfiak tömegei gyűjtötték és dugdosták zsebnaptárjait, magazinokból kitépett képeit feleségeik elő...

Járai Máté: újra a helyére került minden a kis életemben

Farkas Márió 2022.07.04.
A Jászai Mari-díjas színész hazatért nyaralásából és ma reggel már az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztette a nézőket a tőle megszokott lendülettel.

Zimány Linda covid parával fesztiválozik

AC News 2022.07.02.
Zimány Linda péntek este tiszteletét tette a Balaton Sound VIP szekciójában. Bár körülzsongták a férfiak, mosolya nem volt az igazi. Az AcNews-nak elárulta, miért feszült be egy kicsit.

Huppsz

Dundika megtalálta a hasonmását

AC News 2022.07.05.
Dundika Instagram posztjában leplezte le ikertestvérét. Természetesen nem szó szerint, de tény, hogy megdöbbentő hasonlóság van a képen szereplő hölgy és az egykori playmate között.  

Before/After: Így néz ki Horváth Éva fiatalon és anyaként

Farkas Márió 2022.07.05.
Éva Instagramján mutatta meg jelenlegi és egykori önmagát, és bár az évek elteltek, tényleg nincs miért szégyenkeznie.

Kiss Endi kalandba bonyolódott

AC News 2022.07.05.
A rock nem futó kaland, egy életre szól, ezt tudja jól a Hooligans dobosa is. Kiss Endi hiába van túl az ötvenen, a kalandok továbbra is  vonzzák.
video2a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között
video3 - Kategoriak között

AC News

Komposztálják az EFOTT fesztivál biológiai úton bontható hulladékát

AC News 2022.07.06.
Az EFOTT fesztiválon keletkező, biológiai úton bontható hulladékok szelektív gyűjtését, helyszíni előkezelését és további komposztálását is megszervezi a házigazda Magyar Agr&aac...

Megtalálták a második BVOP-s áldozatot

AC News 2022.07.06.
A büntetés-végrehajtás 29 éves hivatásos állományú tagjának holttestét a Kis-Duna híd közelében találták meg és emelték partra a kutatást végző szakemberek.

Kedvezményt kért, majd lecsapta az autókereskedőt

AC News 2022.07.05.
Nem így képzeli el egyetlenegy autókereskedő sem a gépjármű eladásához vezető utat. Mentőt kellett hívni a kereskedőhöz.

Sziréna

Potencianövelő tablettákat és cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök - Videó

AC News 2022.07.06.
Több mint egymillió szál adózatlan cigarettát, rengeteg Elf Bart, Heetset, vágott dohányt, potencianövelő tablettákat és kábítószergyanús anyagot is találtak a pénzügyőrök egy nagy...

Idős nőkre utazott az angyalföldi rabló - Videó

AC News 2022.07.06.
Idős nők nyakláncait tépte ki a gyanú szerint egy férfi, az angyalföldi rendőrök őrizetbe vették.

Szívszorító felvételek - megkezdődött a harc az utolsó csepp vízért az erdőkben

AC News 2022.07.05.
A nagyobb patakok kivételével szinte az összes kis és közepes vízfolyás kiszáradt a Bükk erdeiben, közölte a napokban a Facebook-oldalán a Bükki Emlőstani Kutatócsoport Egyesület.
video4 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között

Itthon

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

AC News 2022.07.05.
Idén tizedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség) a sertéshús fogyasztását ösztönző k...

A forint történelmi mélypontra került

AC News 2022.07.05.
Történelmi mélypontra került a forint az euróval, a dollárral és a frankkal szemben kedden 10 óra körül.    

A mentőből posztolt képet magáról Hoppál Péter kulturális államtitkár

AC News 2022.07.05.
Valószínűleg már túlesett a vakbélműtéten Hoppál Péter kulturális államtitkár, akit mentő vitt el a parlamentből.

Világ

Lemondott a horvát pénzügyminiszter

AC News 2022.07.06.
Személyes okokra hivatkozva, váratlanul lemondott Zdravko Maric horvát pénzügyminiszter - közölte a horvát közszolgálati televízió (HRT) szerdán. A hírt a kormány megerősítette.

Justin Bieber babázik

AC News 2022.07.05.
Feleségével közösen, egy kedves fotón mutatta meg rajongóinak csöpp unokaöccsét.  

Az EP jóváhagyta az euró horvátországi bevezetését

AC News 2022.07.05.
Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén támogatta, hogy Horvátország huszadik országként csatlakozzon az euróövezethez január elsején - közölte az uniós parlament kedden.  ...
video2a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között

Profil

A magyar hétköznapok inspirálták az india rendező készülő sorozatát

Farkas Márió 2022.07.05.
Tyagi Pallava közel tíz éve választotta ki hazánkat, akkor filmrendezést tanulni érkezett az országba. Iskolái befejezése után Angliába utazott, ám visszahúzta a szíve Magyarországra, amire ...

Ignácz Judit: Magyarországon gyerekcipőben járnak a társadalmat érintő témák

Farkas Márió 2022.06.30.
Ignácz Judit egy Tolna megyei falucskából indult, s lett mára a magyarországi cigány értelmiség egy meghatározó alakja, aki amellett, hogy társadalmi ügyekben szólal fel, Európa több ország&aa...

Bródy János dalszövegét választotta legújabb kampányához az UNICEF

AC News 2022.06.26.
Bródy-dalszövege jelenik meg az UNICEF gyerekvédelmi szervezet legújabb termékein. A jótékony célú webshop legújabb kampányának elindításában számos népszerű zenész vesz r&eac...

Amiről beszélnek

Kiderült, hova igazol a magyar válogatott focista

AC News 2022.07.06.
A Paksi FC a hivatalos honlapján erősítette meg a hírt, miszerint Böde Dániel meghosszabbította a szezon végén lejárt szerződését.    

Megnősült Zsidró Tamás legidősebb fia

AC News 2022.07.06.
A sztárok fodrásza eleinte félt, hogy 25 éves fiának korai még a házasság, ám Dominik és  írónő kedvese, Mészáros Dorka készen álltak  az elköteleződésre. &nbs...

Gáspár Virág leérettségizett - így ünnepelte a családja

Farkas Márió 2022.07.05.
Nem akármilyen módon ünnepelte családja Gáspár Virágot, aki sikeres érettségit tett.
video2a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között
Remiz uzlethaz - felugro